Політика конфіденційності

Веб-сайт groshi-do-zarplaty.com.ua (далі - сайт) надає виключно відомості про учасників кредитного ринку України і не займається видачею кредитів, позик і позик. Адміністрація сайту зобов'язується використовувати всі доступні способи і методи для забезпечення конфіденційності відвідувачів нашого ресурсу відповідно до Закону України «Про захист персональних даних».

1. Збір персональної інформації
1.1. При використанні сайту Ви автоматично погоджуєтеся на збір і обробку Ваших персональних даних;

1.2. Персональні дані, збір і обробка яких може відбуватися при використанні сайту:

1.2.1. Ім'я та адреса електронної пошти, при коментуванні матеріалів сайту;

1.2.2. Дані, які передаються браузером користувача та системою аналітики GoogleAnalytics. Безпека використання даних, що передаються системою GoogleAnalytics забезпечується компанією © Google LLC згідно її політики безпеки.

1.2.3. Технічні дані, що передаються сервера хостингової компанії при відвідуванні користувачем сайту - IP-адреса клієнта, веб-запит, дата і час відвідування, деякі настройки браузера.

2. Використання персональних даних
2.1. Адміністрація сайту залишає за собою право використовувати персональні дані користувачів в наступних цілях:

2.1.1. Маркетингові дослідження і статистичні вибірки на основі масиву знеособленої інформації з метою складання стратегій просування сайту;

2.1.2. Для повідомлень і зв'язку з авторами коментарів.

3. Надання доступу до персональних даних
3.1. Надання доступу до персональних даних користувачів третім особам можливо в наступних випадках:

3.1.1. Адміністрацією сайту отримано на це явне дозвіл користувача;

3.1.2. Якщо існують достатні підстави, що такі дії необхідні для:

  • виконання норм чинного законодавства, юридичних процесів або законного запиту державних органів;
  • виявлення та запобігання будь-яких незаконних або шахрайських дій, неважливо по відношенню до кого вони спрямовані.

4. Зміна правил представленої політики конфіденційності
4.1. Адміністрація сайту залишає за собою право вносити зміни в політику конфіденційності з публікацією на поточній сторінці.

Рейтинг: 0 из 5 на основе 0 оценок.